Sussi og Leo

Sussi & Leo

-Dobbeltkoncert med Sussi & Leo. Special Guests: John Kimble Band

 

Denne lørdag aften fyldes multihallen med festglade mennesker. Det første band der går på, er John Kimble Band, derefter går Sussi & Leo på, og får stemningen op under taget.

Køb din billet nu, og hvis du ønsker det, kan du bestille smørrebrød, som du kan nyde med en kold øl eller vand inden koncerten.

21. oktober 2017 kl 19.00

Sussi & Leo

"Vi bliver kaldt kitch... Vi bliver kaldt kult... Vi bliver kaldt dårlig smag... og vi bliver kaldt genier, legender og den dynamiske duo... Vi er i følge verdenspressen både umusikalske, nyskabende, forrygende underholdere, grimme og de smukkeste mennesker i Danmark...

Alt det her kan jo ikke være sandheden... ikke på en gang i hvert fald, men hvad er sandheden så?​"

-Sådan skriver Sussi & Leo på deres hjemmeside. Kom til Hampen og find ud af med dine egne øjne og ører, hvorvidt det er helt tilfældigt at de kan fylde spillesteder over hele landet, og skabe de største fester..

Mere info: www.sussi-leo.dk

 

John Kimble Band

John Kimble Band består af 5 dedikerede musikere, som hver især tilføjer sit unikke udtryk til musikken - uden at gå på kompromis med samhørigheden. Med to forsangere i bandet skaber vi ekstra diversitet og dynamik i melodierne.

I deres enorme repertoire er nye såvel som gamle kendinge – men de spiller også meget andet og i mange forskellige genrer.

Mere info: www.jkbfest.dk

 

Smørrebrød

TIl aftenen er der mulighed for at bestille smørrebrød (Uspecificerede) inklusiv 1/2 sild. Smørrebrød koster 25 kr/stk + best. gebyr.

 

Billetkøb

Kan enten ske via vores billetshop eller via telefon 28974243 / 20975606

Betaling til mobilepay 28974243

Program for dagen..

Arrangøren bag koncerten er "Hampen Multihals Støtteforening", i daglig tale blot "Støtteforeningen", som blev opstartet på baggrund af at Hampen Multihal i 2010 var lukningstruet, og der var brug for kulturelle arrangementer som kunne være med til at sikre det økonomiske fundament for Hallens fortsatte eksistens.

Idag er Multihallen uafhængig af Støtteforeningen, og i stedet går det økonomiske overskud fra Støtteforeningens kulturelle arrangementer til at støtte det lokale foreningsliv, og til at understøtte kulturelle arrangementer i Hampen Multihal. Der er dermed ingen lønningskroner, og udelukkende frvillige kræfter bag arrangementet.

'Støtteforeningen' står også bag den tilbagevendende "Amerikanerdag i Hampen", som der også kan læses om her på siden.